dit is míjn verhaal

over mijn eigen droom

wat ik "later" wilde worden

Hoi, ik ben Jolanda, geboren in IJmuiden, getogen in Limmen, nu wonend in Heerhugowaard. Trotse moeder van 2, een lieve vriend, natuurmens, een zwak voor dieren en chocola en nooit geweten wat ik “later” eigenlijk wilde worden voor mijn beroep.

werken in loondienst?

Na jarenlang gewerkt te hebben als administratieve duizendpoot in de gezondheidszorg en dienstverlening, voelde ik aan alles dat werken voor een baas niet bepaald mijn ding was. Ze zeggen wel eens: “ga datgene doen waar je passie ligt en je energie van krijgt”, maar ik voelde die passie en energie nooit zo in loondienst.

dat kritische stemmetje

Diep van binnen wist ik dat er meer in mij zat maar dat kwam er maar niet uit. Angst om te falen, onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, noem maar op. Je herkent dit vast wel, in meer of mindere mate. Dat innerlijke kritische stemmetje “kan ik dit wel, ben ik wel goed genoeg”.

en toen ... mijn eerste website

Tot ik een paar jaar geleden de kans kreeg om voor een kennis een website te maken. Teksten er bij, optimaliseren voor Google, het hele plaatje. Wát een eye-opener. Ineens stroomde die energie, dook ik van ’s ochtends tot ’s avonds laat (vaak té laat) in de materie van webdesign, online marketing, zichtbaar zijn en ondernemerschap.

eindelijk ... ik wist wat ik nú wilde worden

 Ik ging voor mezelf beginnen. Want die online wereld en hoe je internet (en je website) kan gebruiken om zichtbaar te worden en te groeien als ondernemer, dat beviel me wel.

Passie en energie; check! Mijn eigen baas zijn; check! 
Weten wat ik later worden wil; check!

Dit proces ging écht niet zonder slag of stoot. Er zijn fouten gemaakt, Corona nam over, twijfels, uitstelgedrag, Burn-out er overheen en weer dat innerlijke stemmetje ”ben ik wel goed genoeg”.

Na heel veel voorbereiding, mezelf streng toespreken, dóórzetten, trainingen, studies en boeken lezen is mijn nieuwe droom geboren. Ik ga mijn energie, passie en kracht gebruiken om ook andere startende ondernemers te helpen aan online zichtbaarheid. 
Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Laten we vrijblijvend afspreken ⇒ 

en ... wat is jouw verhaal?

Graag werk ik met je samen om jouw onderneming online zichtbaar te maken. Laten we een videocall afspreken om kennis te maken en kijken of we een match zijn.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kost je niets. (Hooguit een half uurtje van je tijd).