Ben je er helemaal klaar mee ...

Kan jij je tijd en inzet beter besteden aan

leukere zaken die je ook geld opleveren?

Dan is dit mijn aanbod voor jou

| Je hoeft niet alles alleen te doen

wat kan ik voor je doen | ik help je graag

Ik ondersteun jou graag bij je webtaken en randzaken op online marketinggebied waar jij de tijd, energie, of gewoonweg de kennis niet voor hebt. Van een stukje advies tot een strategie, maar vooral ook het uitvoerend werk.  Je social media beheren of je website onderhouden? Ik help je graag. Website maken niet jouw ding? Wél die van mij. 

website

opstart pakket

staat jouw pijnpunt hier niet bij | alles is bespreekbaar

mijn werk

zij gingen je voor

Internet wordt door je toekomstige klant steeds meer gebruikt om naar informatie te zoeken, aankopen te doen en te beslissen bij wie ze moeten zijn (en dat is natuurlijk bij jou).

Maar, hoe zorg je er nou voor dat je klanten jou kunnen vinden?

 

extra service

kies je service pakket

hoger in Google

Met dit SEO pakket gaan we een grote stap verder dan de basis optimalisatie uit het website pakket. Hier wordt alles uit de kast gehaald om je bedrijf zo zichtbaar en vindbaar mogelijk te krijgen op internet.

website onderhouden

onderhoud & veiligheid

De kans dat jouw website wordt gehackt of aangetast wordt door virussen is zeker aanwezig. Met een onderhoudsabonnement (maandelijks opzegbaar) verklein je dit risico zoveel mogelijk.

Mijn website staat online dus nu is het klaar ... niet écht

Kan ik tijd vrij maken om iets aan te passen of toe te voegen aan mijn website

website beheren

website support

Na oplevering van de website krijg je een handleiding om zelf tekst, foto’s of functies aan te passen. Zie je jezelf dit niet doen, dan kan je dit ook aan mij uitbesteden.